×

Få nyheter om tävlingar, erbjudanden, nya produkter och begränsade upplagor

* anger att det krävs

Kryssa i rutan nedan för att bekräfta att du vill få e-post från Mathmos

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten av våra e-postmeddelanden. För information om våra sekretessrutiner, besök vår webbplats.

RGPD

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information överförs till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretessrutiner här.

Lätta returer - Fri, snabb frakt utan extra avgifter - Två års garanti

Mathmos Produktbilderna

OBS. Alla publiserade bilder är täckta av Mathmos Ltd:s upphovsrätt och om de används ska de märkas med www.mathmos.com med en hyperlänk till vår webbplats.

Nedan återfinns ett antal av våra mest intressanta bilder från 50-årsjubiléet. Klicka på en bild så förstoras den. Högerklicka för nerladdning. För ytterligare bilder eller bilder med hög upplösning, skicka ett e-postmeddelande till pr@mathmos.com or call +44 (0)1202 620114.

mathmos_astro_lava_lamp_heritage_range_electric_blue_clear_blue.jpg

mathmos_astro_lava_lamp_heritage_range_gold_in_clear_black.jpg

mathmos_astro_lava_lamp_heritage_range_matt_black_clear_black.jpg

mathmos_astro_lava_lamp_50_years_old.jpg

mathmos_astro_lava_lamp_red_and_pink.jpg

mathmos_astro_lava_lamp_yellow_green.jpg

mathmos_astro_limited_edition_lifestyle.jpg

mathmos_vintage_astro_lava_lamp_60s_advert.jpg

mathmos_vintage_Mr_and_Mrs_Craven_Walker.jpg

mathmos_astro_lava_lamp_with_inventor_edward_craven_walker.jpg

mathmos_worlds_largest_lava_lamp_southbank_centre.jpg

Mathmos_MD_Cressida_Granger.jpg

Pressen

Det går utmärkt att kopiera produktbilderna på vår webbplats för bruk på internet. Vi kan eventuellt ha andra bilder som passar bättre, kontakta oss gärna på +44 (0)1202 620114 or press@mathmos.com.

Grossistkunder

Behöriga Mathmos-kunder kan använda bilder från vår webbplats täckta av Mathmos upphovsrätt. Observera att dessa endast ska användas i enlighet med de "Villkor och bestämmelser för återförsäljare på internet" som gäller för närvarande. Kontakta oss vid behov av bilder md hög upplösning eller andra saker vi kan stå till tjänst med på europe@mathmos.com.

OBS. Mathmos äger upphovsrätten till alla bilder på denna webbplats. Om Mathmos inte samtycker till det sätt på vilket upphovsrättsbelagda bilder används förbehåller vi oss rätten att begära att bilderna tas ner.

 

 
 
Vi har placerat cookies på din dator för att förbättra webbplatsen. Jag vill veta mer
    
Gå tillbaka