×

Få nyheter om tävlingar, erbjudanden, nya produkter och begränsade upplagor

* anger att det krävs

Kryssa i rutan nedan för att bekräfta att du vill få e-post från Mathmos

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten av våra e-postmeddelanden. För information om våra sekretessrutiner, besök vår webbplats.

RGPD

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information överförs till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretessrutiner här.

Lätta returer - Fri, snabb frakt utan extra avgifter - Två års garanti

Oktober 2017: Den enda väggmonterade lavalampan

 
Mathmos neo wall lava lamp
Mathmos neo wall lava lamp white
Mathmos neo wall lava lamp copper
Mathmos neo wall lava lamp silver
 

Mathmos, lavalampans uppfinnare, har i samarbete med Jonathan Coles Studio tagit fram en exklusiv lavalampa för väggen. Neo Wall passar lika bra hemma som i olika offentliga rum, från barer till yogastudior.

Neo Wall är tillverkad i precisionsgjuten metall med finish i silver, koppar och vit. Vi fyller den för hand i vår fabrik i Dorset med vår formel för långtidsanvändning och finns i fem färgkombinationer.

Neo Wall är helt säker i alla miljöer och för alla åldrar. Den har lågspänning och drivs av en halogenkapsel, vilket gör den mindre varm än andra lampor. Flaskan kan inte monteras av produkten och kapseln går inte att nå.

Den är mycket enkel att montera. Skruva enkelt fast plattan på väggen och haka fast lampkroppen. Använd den medföljande insexnyckeln för att skruva fast flaskan på kroppen med bara en fästpunkt. Sladden är synlig på väggen och ett kabelfästdon medföljer.

Neo Wall kan beställas från Mathmos internationella webbsidor för £95/115€. Gå hit om du vill veta mer.


Om Mathmos:

Vår historia började när grundaren och den excentriska uppfinnaren Edward Craven uppfann lavalampan år 1963. Mathmos lavalampor har blivit symboler för 60-talets Storbritannien och har sålts i miljontal världen över sedan starten. De har tillverkats utan avbrott i Storbritannien sedan starten för 54 år sedan. Se filmen här: http://www.mathmos.com/lava-lamps-uk-6494-0.html

Idag säljer vi våra produkter direkt från fabriken till kunder över hela Europa via vår webbplats www.mathmos.com. Mathmos är Gold Star Trusted Merchant online med högsta möjliga standard för produktkvalitet och kundtjänst.Pressfrågor:

Ta kontakt med pr@mathmos.com eller +44 1202 620114 för alla pressfrågor.

 
 
Vi har placerat cookies på din dator för att förbättra webbplatsen. Jag vill veta mer
    
Gå tillbaka