×

Få nyheter om tävlingar, erbjudanden, nya produkter och begränsade upplagor

* anger att det krävs

Kryssa i rutan nedan för att bekräfta att du vill få e-post från Mathmos

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten av våra e-postmeddelanden. För information om våra sekretessrutiner, besök vår webbplats.

RGPD

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information överförs till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretessrutiner här.

Lätta returer - Fri, snabb frakt utan extra avgifter - Två års garanti

Oktober 2019: Legendariska brittiska varumärket Mathmos avtäcker två nya värmeljusdrivna lavalampor

 
Mathmos Pod+ candle lava lamp
Mathmos Pod candle lava lamp
Mathmos Pod and Pod+ candle lava lamps
Mathmos Pod and Pod+ candle lava lamps
 
 

Uppfinnarna bakom den ikoniska lavalampan, Mathmos, introducerar de stearinljusdrivna

POD och POD+

Pod 600 Kr och Pod+650 Kr - Tillgängliga 15 oktober 2019 på www.mathmos.se

Brittiska Mathmos, som designat och tillverkat de ikoniska lavalamporna sedan 1963, släpper en ny serie sinnrika lampor i höst. Den klassiska lavalampan uppfanns av den excentriska brittiska entreprenören Edward Craven Walker. Den har kommit att bli en kulturell ikon och har hållit stilen i över fem årtionden, med en stadig kundkrets och hängivna entusiaster, ända från 1960-talet och fram till idag.

De två nya sladdlösa utgåvorna, Pod och Pod+, utökar Mathmos sortiment och följer i den första lavalampan Astros fotspår – Astro som har varit i kontinuerlig produktion sedan 1963. De FÖRSTA100 som säljs av de nya modellerna kommer att ha ett unikt nummer, vilket gör dem till åtråvärda samlarobjekt.

De två värmeljusdrivna tillökningarna kommer i fyra färgsättningar: rosa och blå, gul och orange, blå och gul samt lila och orange.

De två nya modellerna i kompletterande höjder (25,2 cm och 30,7 cm) är fyllda med Mathmos unika formula och tillverkade av högkvalitativ formgjuten metall – och passar bra i grupp. Med en uppvärmningstid på 30 minuter och inga sladdar fungerar modellerna med vanliga värmeljus och är det perfekta tillskottet i hemmet, på kontoret eller i festlokalen.

Mathmos lampor är perfekta för en avslappnande stund och är alla handfyllda i Poole, Dorset, med Mathmos unika, hypnotiska formula. Alla tre produkter kommer i vackra presentaskar och är perfekta som analoga julklappar.

Lamporna är tillgängliga från och med tisdagen den 15 oktober 2019, kostar 600 Kr respektive 650 och finns att köpa på mathmos.se och på Mathmos internationella hemsida.

Kontakta press@mathmos.com för mer information och bilder.

 
 
Vi har placerat cookies på din dator för att förbättra webbplatsen. Jag vill veta mer
    
Gå tillbaka