×

Få nyheter om tävlingar, erbjudanden, nya produkter och begränsade upplagor

* anger att det krävs

Kryssa i rutan nedan för att bekräfta att du vill få e-post från Mathmos

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten av våra e-postmeddelanden. För information om våra sekretessrutiner, besök vår webbplats.

RGPD

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information överförs till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretessrutiner här.

Lätta returer - Fri, snabb frakt utan extra avgifter - Två års garanti

Oktober 2016: Mathmos lanserar Neo - en lavalampa för alla åldrar


Mathmos Neo lava lamp
Mathmos Neo kids lava lamp
Mathmos Neo lava lamp violet pink
Mathmos Neo lava lamp yellow orange

Mathmos, uppfinnarna av lavalampan, lanserar modellen Neo, en helt ny lavalampa, endast tillgänglig från www.mathmos.com

Neos design är signerad Jonathan Coles Studio och är den enda lavalampa i världen som har testats och kontrollerats för användare i alla åldersgrupper. Varje detalj har utvecklats med tanke på säkerhet och kvalitet i första hand.

Neo är tillverkad i precisionsgjuten metall och är lågspänning. Den drivs av halogenkapslar som tillåter långtidsanvändning. Tack vare en inre diffusor kan värme och ljus ledas inåt i flaskan vilket ger den bästa vyn av Mathmos unika lavaformel. Den splittersäkra flaskan tillverkas i Storbritannien och fylls i Mathmos fabrik i Poole, Dorset.

Neo finns i fyra färgkombinationer och i krom- eller kopparfinish. Kan beställas exklusivt från www.mathmos.com från 24 oktober, 2016. Pris £68.00.

Med inspiration från 60-talets rymdkapplöpning inspirerar Neos ljus och former användaren att lekfullt utforska rymdens ideologiska dimension. Rymden är närmare än någonsin och Neo kan ta med dig ut i tystnad och rymd genom rörelse och färg. Neo är en underbar gammal skolgåva som lär ut tålamodets gåva då den tar upp till 2 timmar att komma igång.


Om Mathmos:

Vår historia började när grundaren och den excentriska uppfinnaren Edward Craven uppfann lavalampan år 1963. Mathmos lavalampor har blivit symboler för 60-talets Storbritannien och har sålts i miljontal världen över sedan starten. De har tillverkats utan avbrott i Storbritannien sedan starten för 54 år sedan. Se filmen här:http://www.mathmos.com/lava-lamps-uk-6494-0.html

Idag säljer vi våra produkter direkt från fabriken till kunder över hela Europa via vår webbplats www.mathmos.com. Mathmos är Gold Star Trusted Merchant online med högsta möjliga standard för produktkvalitet och kundtjänst.


Pressfrågor:

Ta kontakt med pr@mathmos.com eller 01202 620114 för alla pressfrågor.

 
 
Vi har placerat cookies på din dator för att förbättra webbplatsen. Jag vill veta mer
    
Gå tillbaka