×

Få nyheter om tävlingar, erbjudanden, nya produkter och begränsade upplagor

* anger att det krävs

Kryssa i rutan nedan för att bekräfta att du vill få e-post från Mathmos

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten av våra e-postmeddelanden. För information om våra sekretessrutiner, besök vår webbplats.

RGPD

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information överförs till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretessrutiner här.

Lätta returer - Fri, snabb frakt utan extra avgifter - Två års garanti

Nov 2019: Legendariska brittiska varumärket Mathmos introducerar lavalampan iO

 
Mathmos iO giant lava lamp
Mathmos iO giant lava lamp
Mathmos iO giant lava lamp
Mathmos iO giant lava lamp
 

Further images here

Uppfinnarna bakom den ikoniska lavalampan, Mathmos, introducerar iO, den stora lavalampan, 77,8 cm hög.

iO

5400 Kr - Tillgänglig enbart på www.mathmos.se

Den ikoniska företaget Mathmos, som designat och tillverkat lavalampor sedan 1963, släpper en ny serie sinnrika lampor i november. Den klassiska lavalampan uppfanns av den excentriska brittiska entreprenören Edward Craven Walker. Den har kommit att bli en kulturell ikon och har hållit stilen i över fem årtionden, med en stadig kundkrets och hängivna entusiaster, ända från 1960-talet och fram till idag.

Det senaste tillskottet, iO, utökar Mathmos sortiment och följer i den första lavalampan Astros fotspår. Astro har varit i kontinuerlig produktion sedan 1963 och vartenda exemplar handfylls i Poole, Dorset med Mathmos unika, hypnotiska formula. De FÖRSTA100 som säljs av den nya designen kommer att ha ett unikt nummer inetsat, vilket gör dem till åtråvärda samlarobjekt. För mer information, besök www.mathmos.se.

Den nya stora modellen iO är hela 77,8 cm hög. Den nya lampan är designad av det legendariska brittiska företaget Mathmos i samarbete med två prisbelönta ljusdesigner – J. Coles och J. French. Lampan är tillverkad av precisionsformgjuten metall och blir Mathmos hittills största lavalampa i produktion.

Med inspiration från 1960-talets TV finns iO i tre färgkombinationer och har två betraktningsvinklar. Den kan också skruvas fast i underlaget, vilket gör den perfekt både för offentliga utrymmen och privata hem.

När dagarna blir kortare och mörkare är den perfekt som en extra källa till ljus och glädje i hemmet. Det unika ljuset och lavarörelserna från iO-lampan ger en garanterat avslappnande atmosfär, och dess lugnande sken gör den till en naturlig del av såväl hemmet som kontoret eller festlokalen.

Lampan kostar 5400 Kr och iO-modellen är nu tillgänglig för köp på www.mathmos.se och på företagets internationella hemsida.

Kontakta press@mathmos.com för mer information och bilder.

 
 
Vi har placerat cookies på din dator för att förbättra webbplatsen. Jag vill veta mer
    
Gå tillbaka