×

Få nyheter om tävlingar, erbjudanden, nya produkter och begränsade upplagor

* anger att det krävs

Kryssa i rutan nedan för att bekräfta att du vill få e-post från Mathmos

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten av våra e-postmeddelanden. För information om våra sekretessrutiner, besök vår webbplats.

RGPD

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information överförs till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretessrutiner här.

Lätta returer - Fri, snabb frakt utan extra avgifter - Två års garanti
Lavalampspins i begränsad upplaga
240.00kr Fri, snabb frakt
Ett par lavalampspins Lavalampspin Astro Lavalampspin Astro Baby Alla pins är numrerade Bär dem på jackan Tillverkade av Fattorini Bentley-märke av Fattorini
Lavalampspins i begränsad upplaga

Ett par Mathmos lavalampspins i begränsad upplaga tillverkade av det ikoniska brittiska företaget Fattorini.

Lavalampspins i begränsad upplaga

Ett par Mathmos lavalampspins i begränsad upplaga med våra klassiska designer Astro och Astro Baby. En mycket begränsad upplaga på 2 000 numrerade pins i par med serienumret inpräglat på baksidan. De emaljerade metallpinsen är tillverkade av det berömda brittiska företaget Fattorini som grundades år 1827. Fattorini tillverkar insignier, hedersutmärkelser och priser till drottningen av Storbritannien och är utnämnd hovleverantör. De är framstående hantverkare och producerar fantastiska metallprodukter, läs mer här nedan. Utnyttja tillbehörsrabatten på 30 %

Limited Edition Lava Lamp Pin Badges
 

Samlarutgåva

Denna utgåva är särskilt intressant för samlare, då den är begränsad till 2 000 exemplar. Alla har ett serienummer inpräglat på baksidan, och sitter fast på ett informationskort.

Mathmos lava lamps 90s
 

Klassisk 90-talsgrafik

För 30 år sedan satte Mathmos upp affischer med dessa klassiska 60-talslampor över hela Storbritannien. Våra pins har tagit inspiration från dessa.

lava lamp pin badge use
 

Användning

Använd pinsen genom att sätta fast dem på jackan. De fungerar också fint på väskan. De är perfekta som presenter, och om du är samlare kan du naturligtvis behålla dem i originalförpackningen.

Best quality unique Mathmos lava lamp formula
 

Fattorini – hovleverantör

Detta är Fattorinis fabrik i Birmingham. De grundades år 1827 av Antonio Fattorini. De utnämndes till hovleverantör år 2008 för sitt arbete för drottningen och mottog besök av prins Charles år 2014.

Highest quality lava lamp
 

Pins av högsta kvalitet

Fattorini tillverkar pins till några av Storbritanniens största produkter och evenemang. De tillverkar också metallmärken till de bästa brittiska bilmärkena, Bentley, Jaguar, Lotus, Aston Martin och McLaren. De tillverkade även märket på OS-facklan när spelen hölls i Storbritannien.

lava lamp pin badge use
 

Fattorini, hantverkare av högsta klass

Fattorini har tillverkat en fantastisk rad specialdesignade produkter under sin långa historia, se här. Här är några av deras sporttroféer: prispokalen till den brittiska Football Association-cupen och prispokalen till brittiska Rugby League World Cup.

Pinens mått: 39mm x 35mm
Förpackningsstorlek: 90mm x 58mm
Pinens vikt: 11g
Förpackningsvikt: 24g
Material: Emaljerad metall med polerad och numrerad baksida
Fastsättning: Fjärilslås
: *
: *
: *
 
 
 
 
Vi har placerat cookies på din dator för att förbättra webbplatsen. Jag vill veta mer
    
Gå tillbaka