×

Få nyheter om tävlingar, erbjudanden, nya produkter och begränsade upplagor

* anger att det krävs

Kryssa i rutan nedan för att bekräfta att du vill få e-post från Mathmos

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten av våra e-postmeddelanden. För information om våra sekretessrutiner, besök vår webbplats.

RGPD

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information överförs till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretessrutiner här.

Lätta returer - Fri, snabb frakt utan extra avgifter - Två års garanti
Lavalampa Neo: Vit
1150.00kr Fri, snabb frakt
Lavalampa Neo: Vit

En ny generation av lavalampor för barn och vuxna.

Lavalampa Neo: Vit

Det krävdes många års erfarenhet av lavalampsdesign för att lyckas ta fram en lavalampa som var både snygg och säker för alla.

Neo är tillverkad i gjuten koppar, delvis vit- eller silverfärgad. Den går på lågspänning och fungerar på lägre temperaturer än andra lavalampor. Flaskan är dessutom splittersäker. Neo finns i 6 lavafärgkombinationer, alla med Mathmos unika formel för lång livslängd.

Mathmos Neo lavalampa - table lineup

Design av Jonathan Coles

Ljusdesignern Jonathan Coles har lagt ner två år på Neo för att den ska bli så snygg som möjligt och fungera perfekt.


Formgjuten metall

Neo är tillverkad i gedigen formgjuten metall. Trots lampans komplexa design är den mycket lätt att montera, bara två delar som sätts ihop med bara en skruv. Insexnyckel medföljer.


Unik formel

Liksom alla Mathmos lavalampor är flaskan tillverkad i Storbritannien och fylls manuellt med Mathmos unika lavalampsformel i vår fabrik i Dorset. Med över 50 års erfarenhet kan vi garantera att Mathmos lava flyter bättre, är klarare och har längre livslängd.


Unik form

Neos unika, svepande bakplatta har en optisk design som reflekterar lavan och garanterar att den ser vacker ut från alla håll.

 

Barnsäkerhetstester

Neo är den första lavalampan från Mathmos som tillverkats för användning av både barn och vuxna och den har genomgått mycket omfattande säkerhetstester. Till skillnad från andra lavalampor sitter flaskan fast på basen, glödlampan kan inte nås utan att verktyg används och den är mycket stabil och blir inte alltför varm.


Låg spänning

Neo lavalampa har lågspänningsström och drivs av en 20 w halogenlampa med lång livslängd (medföljer). Den inbyggda reflektorn säkerställer att värme och ljus riktas mot lavan och bort från metalldelar.


Okrossbart glas

Mathmos lavalampa Neo har ett beläggning av krossäkert glas som garanterar att om flaskan faller och går sönder så hålls glaset ihop.


Fastsättningspunkter

För extra säkerhet har Neolampans bas två punkter för fastsättning på den yta där den ska placeras, exempelvis i barnens rum.

 

Bra kundservice och enkelt returförfarande

Mathmos har fått nomineringen Gold Star Trusted Merchant från Feefoo tack vare den utmärkta kvaliteten på både våra produkter och våra tjänster. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt inköp så har vi ett mycket enkelt returförfarande.


Reservdelar

Här kan du beställa reservdelar för Neo, inklusive flaskor och glödlampor. Annars är glödlampan för Neo (20 w) lätt att finna. Det är mycket lätt att byta ut flaskan och glödlampan. Se video här.


Exklusivt

Neo kan bara köpas direkt hos Mathmos. Detta försäkrar bästa möjliga pris och service. Neo skickas direkt hem till dig från vår fabrik för minsta möjliga hantering.


Gratis leverans och flera olika betalningssätt.

Alla köp på Mathmos webbsajt levereras omgående och utan extrakostnad. Se mer information om leverans här. Vi erbjuder många olika betalningssätt på Mathmos. Se här.

 
Vikt: 2.54kg
Produktstorlek: Höjd: 420mm
Drift: Elnät
Material: Material Formgjuten och förkromad zinklegering
 

Glödlampa:12V 20W GY6.35 halogenlampa
 
Livslängd:2000hrs
Lumens 374lm
Kw/h 20
 
: *
: *
: *
 
 
 
 
Vi har placerat cookies på din dator för att förbättra webbplatsen. Jag vill veta mer
    
Gå tillbaka