×

Få nyheter om tävlingar, erbjudanden, nya produkter och begränsade upplagor

* anger att det krävs

Kryssa i rutan nedan för att bekräfta att du vill få e-post från Mathmos

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten av våra e-postmeddelanden. För information om våra sekretessrutiner, besök vår webbplats.

RGPD

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information överförs till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretessrutiner här.

Lätta returer - Fri, snabb frakt utan extra avgifter - Två års garanti

Lavalampor tillverkade i Storbritannien av Mathmos

Tillverkad i Storbritannien sedan 1963

Vi tillverkar Mathmos lavalampor i Storbritannien som vi alltid har gjort. Det kostar lite mer men vi tycker det är värt det. Vi uppfann lavalampan i Storbritannien och har alltid tillverkat den här. Vi tycker det är en viktig tradition.

Den unika lavalampsformeln

Varje Mathmos lavalampa fylls manuellt i Mathmos fabrik. Vätskeformeln i våra unika lavalampor ger klarare och starkare ljus och har den optimala lavaformationen. Uppfinnaren av lavalampan, Edward Craven Walker, fortsatte att arbeta på formeln till sin död år 2000.

Högkvalitetsmetall

Metalldelarna i Astro och Baby är tillverkade av spunnen metall. Vissa delar är handgjorda av hantverkare i Dorset och andra är maskintillverkade på olika platser i Storbritannien. Vi använder bara högkvalitetsaluminium som sedan poleras till en hög glans.

Märkesglas

Våra lavalampors glasdelar tillverkas av en precisionsfabrik i Yorkshire. Flaskorna har en nästintill osynlig delningslinje, mycket klart glas och ett utsprång som gör att den sitter rätt fast på basen.

Snygg förpackning tillverkad i Dorset

Våra presentförpackningar tillverkas av en specialiserad lokal firma. Förpackningens design garanterar att lamporna anländer i perfekt tillstånd och uppskattas vid första ögonkastet.

 
 
Vi har placerat cookies på din dator för att förbättra webbplatsen. Jag vill veta mer
    
Gå tillbaka