×

Få nyheter om tävlingar, erbjudanden, nya produkter och begränsade upplagor

* anger att det krävs

Kryssa i rutan nedan för att bekräfta att du vill få e-post från Mathmos

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten av våra e-postmeddelanden. För information om våra sekretessrutiner, besök vår webbplats.

RGPD

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information överförs till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretessrutiner här.

Lätta returer - Fri, snabb frakt utan extra avgifter - Två års garanti

Mathmos kvalitetslavalampor

Över 50 års erfarenhet

Ingen vet mer om tillverkning av lavalampor än Mathmos. Vi styr varje steg av tillverkningen och ser till att våra produkter har högsta möjliga kvalitet och säkerhet.

Reservdelar

Våra lampor är inte engångsprodukter. Utbyteslampor och flaskor kan beställas för alla Mathmos lavalampor som tillverkats från 60-talet fram till dagens moderna lampor.

Uppfyller säkerhetsstandarder

Vi har ett nära samarbete med olika provorgan för att garantera att alla Mathmos lavalampor uppfyller aktuella säkerhetsstandarder.

Specialtillverkade halogenlampor

Specialtillverkade och långvariga halogenlampor och kapsyler av högsta kvalitet garanterar att värme och ljus riktas in mot lavan och bort från basen i Mathmos lampor.

Gold Star kundtjänst

Mathmos är en Gold Star Trusted Merchant online, en garanti för produktkvalitet och kundtjänst enligt högsta möjliga standarder.

 
 
Vi har placerat cookies på din dator för att förbättra webbplatsen. Jag vill veta mer
    
Gå tillbaka