×

Få nyheter om tävlingar, erbjudanden, nya produkter och begränsade upplagor

* anger att det krävs

Kryssa i rutan nedan för att bekräfta att du vill få e-post från Mathmos

Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på länken i sidfoten av våra e-postmeddelanden. För information om våra sekretessrutiner, besök vår webbplats.

RGPD

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka nedan för att prenumerera godkänner du att din information överförs till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretessrutiner här.

Lätta returer - Fri, snabb frakt utan extra avgifter - Två års garanti

Designerlampor från Mathmos

Astro, en designklassiker

Astro är nr. 613 i Phaidon’s Design Classics. Den medverkade i Harrods “Design Icons Exhibition”, kurerad av the Design Council, samt i serien “Design Classics” i Financial Times.

Designpriser

Vi har vunnit en hel del designpriser för våra produkter och grafiska/webbarbeten de senaste åren.

Formgivare

Vi jobbar ständigt med att se till att våra produkter, förpackningar och vår webbplats har bästa möjliga design. Förutom våra egna utmärkta formgivare har vi även samarbetat med namn som Ul Ultimo Grito, Azumi, Ros Lovegrove, Sam Hecht, Jonathan Coles m.fl.

Innovation

Mathmos har skapat många innovativa produkter under årens lopp - från den första portabla LED-ljusbubblan av Aaron Rincover, till Airswitchljusen som du styr genom att röra handen genom luften (design av Azumi).

Platser

Mathmos har alltid koncentrerat sin verksamhet till fabrikerna i Poole i Dorset. Men ibland syns vi i London också; i vår utställningslokal i Industrial Facility på Old Street och i vår butik i Covent Garden, formgiven av Carl Turner.

 
 
Vi har placerat cookies på din dator för att förbättra webbplatsen. Jag vill veta mer
    
Gå tillbaka